Axiomele atractie fizice - Mituri legate de frumusete

  
  1. Barbatii sunt foarte interesati de sex si judeca femeile in functie de experinta pe care o dobandesc in acest domeniu.Un barbat spunra: ,,Femeile isi poarta pe buze sufletul,iar barbatii,hormonii''.
     2. Barbatii si femeile au idei diferite despre atractia fizica.Femeile o percep in termeni pragmatici,adica ce trebuie sa faca ca sa fie atragatoare.Barbatii sunt adesea atrasi de calitatile interioare care seduc,acea,,stralucire interioara'' care le confera o aura de de senzualitate.
    3. Increderea in sine este determinanta pentru atractia fizica si depaseste importanta altor calitati.Daca o femeie are incredere in propria capacitate de a alege,nu e neaparat necesar sa arate superb,in lipsa acestei increderi,frumusetea nu i e de mare folos.
    4. Multi barbati sunt de parere ca exista un fel de ,,aura'' sexuala care le inconjoara pe anumite femei,care emit puternice,, vibratii sexuale''.
    5. Barbatii sunt atrasi de modul in care o femeie intra in legatura cu ei,cat este de disponibila,cat de mult o intereseaza barbatii in general si in ce mod ii determina sa se gandeasca la la ea in termeni sexuali.
    6. Exista si un element subtil de pericol erotic prezent prezent in atractia fizica,de genul celui emanat de staruri ca Cybill Sheperd si Tina Turner
    7. Multe femei accepta existentaa unor mituri in legatura cu atractia fizica,ca de exemplu:pentru a atrage trebuie sa fie zvelta,frumoasa,tanara sau sa arati ca un manechin.Acestea se pot dovedi adevarate uneori,dar nu sunt intotdeauna valabile,lucru care mi-a fost confirmat de barbatii pe care i-am intervievat.
   8. Demitizand prima formula magica,vom spune: nu trebuie sa ai 20 de ani ca sa fii sexy.La afirmatia; ,,Atractia fizica nu are nimic in comun cu varsta.O femeie de 50 de ani poate fi la fel de atragatoare ca una de 20'',majoritatea barbatilor chestionati au specificat ca acest lucru poate fi adevarat in unele cazuri.Oricum,femeile in jur de 50 de ani nu le trezesc neaparat sentimente filiale deoarece pot avea acele insusiri care dau consistenta atributlui sexy.
   9. Demitizand a doua formula magica:frumusetea fizica si atractia fizica nu merg neaparat mana in mana,se constata ca Hollywood-ul a fost acela care ne-a inoculat ideea ca atractia ssi frumusetea sunt intotdeauna de nedespartit;barbatii chestionati mi-au confirmat ca o femeie corpolenta poate fi uneori cu adevarat foarte atragatoare.
  10. Recenta recrudescenta a vanatorii de barbati a determinat renasterea dorintei femeilor de a fi seducatoare.Dar notiunea de atractie fizica are alt continut,mai sanatos,deoarece femeile vor sa fie atragatoare nu numai de dragul barbatilor,ci si pentru propria lor satisfactie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu