Axiome ale atractie - Mentalitatea sexy

1. In buna masura atractia fizica e determinata de ceea ce gandesti. Cand o femeie flirteaza cu un barbat trebuie sa se gandeasca la doua lucruri: unul – el este un tip seducator, si doi – ea este o femeie seducatoare.
2. A fi constienta de forta ta de seductie presupune a avea respectul de sine. O femeie care stie ca este seducatoare va avea cu siguranta succes.
3. Femeile sexi prefera barbatii si pentru relatii de prietenie. Faptul ca se simt placuti, preferati, poate constitui una din explicatiile atractiei pe care aceste femei o exercita asupra lor.
4. Femeile sexy sunt incantate de trupurile lor, de felul cum arata, nu-si gasesc decat defecte minore. Acest lucru constituie, probabil, un alt secret al atractiei fizice.
5. Femeile sexy se descurca excelent cand este vorba de a-l face pe un barbat sa se simta dorit ca mascul, admirat pentru barbatia lui. Multi dintre barbatii cu care am discutat mi-au spus ca se bucura de succes la femei. Femeile atragatoare sugereaza in mod subtil disponibilitatea lor, chiar daca nu actioneaza in sensul acesta.
6. Barbatii care prefera genul subtil de abordare sexuala, sunt de parere ca o femeie trebuie sa fie blanda, “sa stie cum sa te seduca, fara sa se vada ca face asta”. Ea procedeaza asa din instinct, iar daca este intrebata, confirma faptul ca nu recurge la metode provocatoare.
7. Succesul este de asemenea atragator; atunci cand o femeie se bucura de succces in domeniul ei de activitate, acest lucru se evidentiaza in comportamentul ei si ii confera o anume stralucire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu