Axiomele atractiei-Mesajele sexuale olfactive

1. Simtul nostru olfactiv este mult mai puternic si mai complex decat ne imaginam.Fiintele umane se pot recunoaste dupa miros,testarile pe subiecti fara vedere au dovedit acest lucru.
2. Datorita faptului ca am fost determinati social sa credem ca anumite mirosuri sunt inacceptabile,multe din reactiile noastre la emanatii corporale se pot manifesta subconstient.
3. Datele legate de mirosul specific al altei persoane se colecteaza in primele minute dupa ce facem cunostinta.Unele mirosuri,parfum after-shave le recunoastem constient altele nu.
4. Exista la femei anumite zone ale trupului care produc emanatii excitante-subsoara,pielea din jurul vaginului,pliurile clitorisului,zona dintre sani,pliurile de sub sani,mamelonul,ca si pielea fetei,mainilor si picioarelor,chiar si respiratia.
5. S-a constat existenta unui factor interesant ,denumit.,,homogamia olfactiva''atunci cand barbatii si femeile se atrag reciproc in urma configuratiei olfactive,care insumeaza emanatiile pielii,parului,alimentelor si locului de munca specifice unei persoane.
6. Animalele isi transmit informatii sexuale puternice prin intremediul mirosului;la urma urmei,si noi ne tragem tot din regnul animal.
7. Oamenii de stiinta presupun ca semnalul emis de catre emanatiile vaginale ar puteasa iaba implicatii in ceea ce priveste atarctia sexuala pe care o exercita femela maimuta;ei au descoperit o substanat numita ,,copulina''
8. A fost cercetata prezenta coplulinei la femei prin examinarea tampoanelor menstruale si s-a demonstrat ca unele9poate cele mai sexy)secreta mai multa substanta si au fost denumite,,producatoare''.
9. Mass-media a convins femeile ca trupurile lor miros urat si ca trebuie sa se simta jenate de acest lucru.Adearul este ca mirosul natural al trupului de femeie poate constitui o componenta importanat a atractiei sexuale;ca atare,a-l inaltura poate fi o greseala.
10. In general barbatilor le place mirosul natural de femeie si multi barbati reactioneaza puternic in preajma lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu