duminică, 15 iunie 2014

Secretele seductie-amanta,regina,fetita,gospodina-dar mai ales ,,GHEISA''

 Amanta nu reprezinta decat una din cele patru stari ale femei. In sotia sa, barbatul doreste sa vada totul- o amanta patimasa, si o muza care sa-l inspire sau o regina inaccesibila,si o fetita entuziasta,si o gospodina sarguincioasa.Barbatul asteapta,uneori chiar in mod inconstient,satisfacerea tuturor nevoilor sale-mentale emotionale,fizice si sexuale.Pe plan fizic el asteapta ca femeia sa se ingrijeasca de el, sa il hraneasca cu mancaruri gustoase,sa se ocupe de curatenie prin casa, sa il sprijine si sa il linisteasca in momentele grele.Aceasta stare a femei se numeste ''gospodina''.In acelasi timp pe plan emotional el isi doreste sa vada in femeia iubita o copila neajutorata,care sa aiba nevoie de protectia lui si de ocrotirea lui,o copila care sa il adore si sa il asculte cu atentie fiecare cuvant. O copila care crede fara indoiala in capacitatile lui,se bucura de succesele lui,chiar si cele mai simple.Pe plan mental,barbatul asteapta ca aceasta femeie sa fie inteligenta si educata,sa aiba capacitatea de a purta o conversatie inteligenta,sa fie la curent cu treburile lui,sa il poata indruma si inspira sa fie interesanta independenta,creativa si impredictibila.Ii place sa vada in ea regina sau muza.Dar toate acestea pot pali in fata a ceea ce asteapta barbatul noaptea.Nu degeaba se spune ca;''femeia face ce vrea din barbat pe timpul noptii''.Amanta patimasa si priceputa, care isi stapaneste perfect muschii intimi,care practica arta sexuala,,care cunoaste punctele secrete de pe corpul barbatului si care nu se teme de nici o mangaiiere interzisa capata o putere nemarginita.Barbatul nu se poate satura de o astfel de femeie,aceasta il atrage iar si iar,si barbatul insetat de ea,doreste sa isi petreaca fiecare noapte cu ea. ,,GHEISA'' la pat.  Barbatul viseaza sa gaseasca toate intr-o singura femeie-si amanta,si gospodina,si regina,si copila. Acestea sunt cele patru manifestari ale energiei femei. Din toate timpurile,barbatii au fost atrasi instinctiv de cea care intruchipeaza toate aceste manifestari,deoarece numai ea poate sa il inalte pe barbat,sa il ajute sa capete putere si sa fie intreg.Numai cand femeia se uneste cu barbatul pe toate aceste planuri,el se umple de energie si este pregatit sa savarseasca fapte eroice.  Numai o astfel de femeie il poate ajuta pe barbat sa cucereasca lumea, pe care el mai apoi va fi gata sa o puna la picioarele ei. Numai o astfel de femeie poate sa il ajute pe barbatul ei sa atinga acele inaltimi,care sunt predestinate de soarta acestuia. Daca femeia prezinta toate acestestari,ea incheie cercul de energie feminina si ca semn al acestui lucru,de obicei primeste in dar un inel. Exact in perioada cand i se face curte,femeia trebuie sa treaca prin cele patru stari despre care am vorbit; copila,amanta, regina,gospodina.Este ca si cum barbatul verifica cat de bine cunoaste femeia aceste etape, daca poate in cele din urma sa ii satisfaca toate nevoile.

Amanta nu reprezinta decat una din cele patru stari ale femei. In sotia sa, barbatul doreste sa vada totul- o amanta patimasa, si o muza care sa-l inspire sau o regina inaccesibila,si o fetita entuziasta,si o gospodina sarguincioasa.Barbatul asteapta,uneori chiar in mod inconstient,satisfacerea tuturor nevoilor sale-mentale emotionale,fizice si sexuale.Pe plan fizic el asteapta ca femeia sa se ingrijeasca de el, sa il hraneasca cu mancaruri gustoase,sa se ocupe de curatenie prin casa, sa il sprijine si sa il linisteasca in momentele grele.Aceasta stare a femei se numeste ''gospodina''.In acelasi timp pe plan emotional el isi doreste sa vada in femeia iubita o copila neajutorata,care sa aiba nevoie de protectia lui si de ocrotirea lui,o copila care sa il adore si sa il asculte cu atentie fiecare cuvant. 

O copila care crede fara indoiala in capacitatile lui,se bucura de succesele lui,chiar si cele mai simple.Pe plan mental,barbatul asteapta ca aceasta femeie sa fie inteligenta si educata,sa aiba capacitatea de a purta o conversatie inteligenta,sa fie la curent cu treburile lui,sa il poata indruma si inspira sa fie interesanta independenta,creativa si impredictibila.Ii place sa vada in ea regina sau muza.

Dar toate acestea pot pali in fata a ceea ce asteapta barbatul noaptea.Nu degeaba se spune ca;''femeia face ce vrea din barbat pe timpul noptii''.Amanta patimasa si priceputa, care isi stapaneste perfect muschii intimi,care practica arta sexuala,,care cunoaste punctele secrete de pe corpul barbatului si care nu se teme de nici o mangaiiere interzisa capata o putere nemarginita

.Barbatul nu se poate satura de o astfel de femeie,aceasta il atrage iar si iar,si barbatul insetat de ea,doreste sa isi petreaca fiecare noapte cu ea. ,,GHEISA'' la pat. 
Barbatul viseaza sa gaseasca toate intr-o singura femeie-si amanta,si gospodina,si regina,si copila. Acestea sunt cele patru manifestari ale energiei femei. Din toate timpurile,barbatii au fost atrasi instinctiv de cea care intruchipeaza toate aceste manifestari,deoarece numai ea poate sa il inalte pe barbat,sa il ajute sa capete putere si sa fie intreg.Numai cand femeia se uneste cu barbatul pe toate aceste planuri,el se umple de energie si este pregatit sa savarseasca fapte eroice. 

Numai o astfel de femeie il poate ajuta pe barbat sa cucereasca lumea, pe care el mai apoi va fi gata sa o puna la picioarele ei. Numai o astfel de femeie poate sa il ajute pe barbatul ei sa atinga acele inaltimi,care sunt predestinate de soarta acestuia. 

Daca femeia prezinta toate acestestari,ea incheie cercul de energie feminina si ca semn al acestui lucru,de obicei primeste in dar un inel. Exact in perioada cand i se face curte,femeia trebuie sa treaca prin cele patru stari despre care am vorbit; copila,amanta, regina,gospodina.Este ca si cum barbatul verifica cat de bine cunoaste femeia aceste etape, daca poate in cele din urma sa ii satisfaca toate nevoile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu