vineri, 13 iunie 2014

Succesul atrage dupa sine preferinta sexuala

Ladies Home Journal a descoperit ca “nevestele cele mai sexy” erau, in general, prospere atat la serviciu, cat si in relatiile sexuale, iar doua treimi din ele erau angajate in afara orasului de rezidenta si castigau peste 15000 de dolari pe an.
Succesul pe care il dobandesti in ceea ce intreprinzi actioneaza ca un fel de afrodisiac sexual, este de parere un scriitor renumit. Orice succes, de la cresterea contului in banca pana la premierea catelului la un concurs canin, actioneaza in sensul cresterii respectului de sine si ii atribuie unei femei un fel de stralucire aparte, care se transmite si o face sa para mai vrednica de a fi dorita. O femeie imi spunea ca atunci cand se bucura de un binemeritat succes la serviciu este si mai mult curtata de barbati. “Cand se intampla sa dai o lovitura la serviciu te simti atat de bine, esti atat de incantata de tine incat stralucesti toata de fericire cand stai de vorba cu un tip si asta te face sa pari si mai frumoasa.”
Barbatilor li se intampla asemnea lucruri in mod curent, remarca aceeasi femeie: “Au succes in viata, actioneaza plini de incredere si obtin admiratia femeilor. Un barbat care se impauneaza cu succesele lui si e plin de sine atrage femeile. Are impresia ca e grozav si-si proiecteaza aceasta imagine, iar femeile ii cad in plasa.”
Letty Cottin Pogrebin declara: “E foarte sexy sa fi competent intr-un domeniu. E o atractie certa, cinstita, nu ceva superficial, aiurea. O femeie isteata, sigura pe ea, aflata intr-un post de conducere, cu zambetul pe buze si mintea limpede are un ascendent teribil asupra unui fante prostanac cu mintea imbacsita. E de-a dreptul incantator sa fi capabila si adorabila in acelasi timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu