vineri, 13 iunie 2014

Atractia fizica si zona pelviana

   

S-ar putea sa existe o explicatie de natura comportamentala pentru preferinta pe care o manifesta barbatii fata de femeile inzestrate cu solduri generoase.Poate nu va vine sa credeti,dar au fost efectuate cercetari asupra modului in care forma zonei pelviene afecteaza atractia fizica.este cunoscut faptul ca masculii au un pelvis mai ingust,in forma de palnie,in vreme ce al femeilor are o forma tubulara,mai larg in partea superioara,ceea ce determina largirea soldurilor,un mers leganat si ingreuiaza alergarea.
       Un medic german,dr W.Schlegel,a facut cercetari intensa in legatura cu acest aspect si a descoperit ca forna pelvisului variaza de la persoana la persoana,in cadrul aceluiasi sex.Astfel unii barbati au pelvisul mai lat si altii mai ingust;acelasi lucru se remarca si la femei.El a descoperit existenta unei corelatii intre comportament si forma zonei pelviene.Barbatii si femeile cu pelvisul in forma de palnie(masculin) tind sa aiba un comportament masculin,in timp ce indivizii de ambele sexe cu pelvisul tubular(feminin0 au un comportament feminin.Un pelvis de tip feminin este corelat cu un comportament sociabil,caracterizat prin sociabilitate si bunavointa! Schlegel a studiat vacile,deoarece zonele pelviene sunt mai usor de masurat decat la oameni.El a remarcat ca vacile cu pelvis de tip masculin au tendintasa incalece alte vaci si au ,in general un comportament mai masculin.

       Tot Schlegel a descoperit ca homosexuali pasivi au,in general,pelvisuri tubulare! Un mariaj intre indivizii cu pelvisuri de acelasi tip are mai multe sanse sa ajunga la divort.
     In materie de sex-appeal largimea soldurilor pare sa aiba importanta.Amintiti-va de faptul ca feminitatea foarte marcata ce exprima diferentele dintre sexe este teribil de ispititoare.Cu cat sunt soldurile mai generoase,cu atat mai feminin este comportamentul femeii.Poate ca sta inteleg barbatii cand afirma ca sunt atrasi de ,,liniile curbe''.In fond liniile curbe sunt specifice feminitatii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu