luni, 9 iunie 2014

Axiome ale atractiei fizice -Trupul sexy


1.Moda se schimba , frumusetile epocilor victoriene si edwardiene sunt considerate astazi grasane. Femeile trebuie sa stie ca la vremea respectiva semenele lor planturoase reprezentau, pentru gusturile epocii ceea ce inseamna in zilele noastre..Raquel Welch


2.Cand sunt interesati de o legatura pasagera , barbatii pun pe primul plan fizicul, dar tind sa ia in considerare alte calitati cand e vorba de o legatura de durata.


3.Exista barbati “preferentialisti” care sunt atrasi mai mult de anumite parti ale corpului decat de altele, parti pe care le considera sexy. Preferentialismul este, in fond, in beneficiul femeilor, deoarece o o mare varietate de tipuri feminine suscita interes din punct de vedere sexual , unei categorii mai mica sau mai mare de barbati.


4.Majoritatea femeilor sunt complexate comparandu-se cu modelele de pe copertile revistelor de gen playboy , penthouse desi majoritatea barbatilor le considera pe acele dive tentante drept simple fantezii , nu personaje reale. Unii chiar declara ca n-ar indrazni sa acosteze un astfel de model, daca s-ar intampla sa-l intalmneasca la o petrecere.

5.Una din calitatile evidentiate cand un barbat descrieo femeie fizic atragatoare se caracterizeaza in afirmatia: nu este masculina. Sex simboluri celebre ca Marilyn Monroe au o constitutie fizica care subliniaza clar diferentele existente intre sexe. Cu cat acestea sunt mai maricu atat femeia respectiva e mai atragatoare.


6.Un trup de femeie , oricat ar fi el de ispititor, nu va prezenta acelasi interes pentru toti barbatii, deoarece, in afara de atractie, exista si fenomenul invers, de respingere care se poate manifesta in functie de preferintele indivizilor.

7.Barbatii prefera o silueta mai plina decat isi inchipuie majoritatea femeilor. majoritatea celor chestionati au recunoscut ca o femeie cu 4-8 kg in plus este fie grasa,fie foarte fie destul de atragatoare.


8.O femeie supraponderala este apreciata ca neatractiva de majoritatea barbatilor , dar nu de toti.


9.Una din cerintele unui chip incantator rezida in inexistenta extremeleor. Un nas mic atrage sexual, deoarece se adreseaza acelei sensibilitati barbatesti care ii face sa reactioneze si la copilasi pisicute si catelusi...


10.Voce sexy este dulce blanda crstalina, neamenintatoare si evoca un zambet.


11.Sanii constitue semnale sexuale. majoritatea femeilor americane poarta cupa b. Cele care-si fac probleme din cauza sanilor n-au de ce sa se teama deoarece un procent mic de barbati sunt indiferenti la cupa a. Pentru majoritatea sanii, indiferent de marime, prezinta un real interes sexual.


12.Femeile trebuie sa fie foarte constiente ca gusturile variaza foarte mult de la un individ la altul. nu exista etalon general valabil. astfel incat orice femeie poate deveni sexy daca doreste cu adevarat acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu