marți, 10 iunie 2014

Trupul femeii-ceea ce pe unul il poate atrage,pe altul poate sa-l respinga

   
 Cand am intrebat barbatii cum trebuie sa arate un trup de femeie ca sa placa,m-am asteptat sa mi se raspunda ca un anume gen de corp poate fi mai atragator decat altul.Ceea ce am aflat cu ocazia asta n-a corespuns nici pe departe asteptarilor.De foarte multe ori ceea ce il atrage pe un barbat,pe altul il lasa rece.
       De exemplu,cand l-am intrebat in legatura cu preferintele lor in privinta inaltimii,raspunsurile au fot foarte variate.Cam o cincime dintre barbati se simteau atrasi de femei foarte inalte,dar acelasi procent mi-a raspuns nu.
   ,, Ma dau in vant dupa femei inalte.1,70 m e minimum.Imi plac cele foarte inalte,chiar de 1,83m.''
  Un barbat mi-a spus ca va cauta numai femei inalte,deoarece mariajul lui se destramase datorita diferentei de inaltime care le distrusese placerea de a face dragoste;el avea 1,88,iar ea 1,52.,,Era o diferenta de peste 30 de cm intre noi si nu puteam sa ma uit in ochii in timp ce ne iubeam.Asta ma inebunea.Am incercat tot felul de pozitii,dar nu mergea si asta basta-ochii ei tot in dreptul pieptului meu erau.Pur si simplu am fost incompatibili din cauza inaltimii.Acum ceea ce ma intereseaza la o femeie e inaltimea.Trebuie sa aiba cel putin 1,68-1,70 m.
     Ce ne facem cu scundele ? N-aveti grija,au si ele admiratorii lor.Iata ce mi-a precizat o psihologa,o mignona ce depasea cu putin 1,50: ,,Barbatilor le plac cu adevarat mignonele,le adora,sunt nebuni dupa ele.Toata viata m-au urmarit.''
          Femeia asta ii fermeca pe cei 205 din barbati care se simt atrasi de femeile mici de statura.Cercetarile mele m-au condus la concluzia ca o cincime dintre barbati sunt atrasi de femei a caror inaltime variza in jurul a 1,50 m si tot o cincime nu se simt atrasi de femei scunde.
       Dar sa ne referim si la lat gen de trup,acela de tip manechin,propriu femeilor ,,ca trase prin inel''.M-am asteptat ca in majoritatea barbatilor sa-si dea votul pentru femeia zvelta.La urma urmei n-am fost prelucrati pe toate caile ca femeia manechin este mai atragatoare,ca trebuie sa semanam cat mai mult cu imaginile de pe coperta Glamour ? Doua treimi dintre barbatii interogati au confirmat faptul ca o femeie zvelta este ,,extrem de atragatoare''sau ,,destul de atragatoare''''.
   Restul de o treime au reactionat negativ.17 au raspuns ca o asemenea silueta ,,nu e importanta'',iar noua au gasit-o,,respingatoare''.Ei bine asta e situatia.
          Si inca ceva,o treime mi-a spus ca o femeie cu cca patru kg sub greutatea normala nu-i mai intereseaza,in timp ce numai patru mi-au declarat ca o femeie slaba este pentru ei ,,extrem '' de atragatoare.
       Un alt exemplu il constituie tipul de femeie atletica,genul muschi de otel.Multi barbati se simt nelinistiti in prezenta unei zdravene,mai puternica decat ei.
        Carla Dunlop,unul din exemplele din aceasta categorie,i-a declarat unui reporter urmatoarele; ,,Odat mi s-a spus ca sunt un travestit.Alta data in Manhattan,coboram din vagon la Statia centrala;eram in jeansi,cu un maiou fara maneci si aveam parul desfacut.Pornisem pe peron cand un conductor,aflat in preaima,dand ochii de mine s-a speriat si a inceput sa strige;, <<Ce naiba o mai fi si asta? Femeie sa fie pe dracu''? Are brate mai groase decat ale mele! >> Cateva saptamani mai tarziu purtam o rochie galbena,far spate,care-mi evidentia si mai mult musculatura;in schimb eram fardata.Tipul a inceput sa fluiere in urma mea.Deci,trebuie sa fi de acord ca mare parte din reactii sunt generate de traditii.Nu exista cale de mijloc.Oamenii ori iti fac complimente,ori iti sunt ostili.''

        Oare pentru barbatul obisnuit,muschii diminueaza atractia sexuala? Banuiam ca majoritatea barbatilor imi vor confirma presupunerile,si partial am avut dreptate.Apropae jumatate considerau respingator un trup musculos.Restul insa,nu.De fapt ,patru barbati il gasesc ,,extrem de atragator'',iar 17 au spus ca ar fi ,,destul de...''
     Puteti trage lesne concluzia ca,indiferent in ce categorie va incadrati veti gasi cu siguranta cel putin cativa barbati care sa fie ademeniti de felul cum aratati,si mai multi oare sa va gaseasca placuta,adica nici prea-prea,nici foarte-foarte.Vesti bune,intr-adevar,pentru orice femeie care-si face griji ca este prea inalta,prea scunda sau prea musculoasa.
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu